2015. november 14., szombat

Pray for Paris





Szörnyű és borzalmas, ami tegnap Párizsban történt :( Részvétem mindenkinek, aki elvesztett Valakit, mindenki maradjon erős és bátor.
Sajnos már hiába mutogat mindenki a másikra, hogy ennek meg annak az országnak a hibája volt, már késő. Megtörtént és ezen nem lehet változtatni. Sokan, most a "miért"-re keresik a választ, de erre sajnos nincsen egy megfelelő válasz. Erre több válasz létezik, mindenkinek a maga verziójában, és a megoldásra is ugyan ez jellemző: Ahogy ember, annyi vélemény.
Nagyon remélem, hogy mindent megtesznek azért, hogy ez ne forduljon elő újra, hiszen ezt senki sem érdemli. Mondhatnánk, hogy ezek után már sehol nem vagyunk biztonságban, de ez nem igaz. Eddig sem voltunk biztonságban, hiszen bármikor történhet valami.

Az az egy dolog, amit tudok biztonsra, hogy ilyenkor felerősödik mindenkiben a szerettei iránt érzett szeretete, ami nem egy rossz dolog, hiszen néha történnie kell valaminek, hogy rájöjjünk mi is a jó, mi a helyes és hogyan is kellene viselkednünk, rádöbbenünk milyen törékeny is az emberi élet. Velem is ez történt, hirtelen megijedtem, hiszen lehetett volna áldozat akárki a szeretteim közül, de szerencsére nem.

Én úgy vélem nem csak Párizsért kell imádkoznunk, hanem a világért is, hiszen nem tudhatjuk mi történik a világ bármely táján, bármelyik percben. Mindenki gyújtson egy gyertyát az ártatlan áldozatokért.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése