2012. február 13., hétfő

Netti's birthday :)

Hey Guys,

Netti visited me last weekend and we had a lots of fun :) First we went to the Burger King with Aliens to celebrate her birthday :) We laughed a lot, and we gave her the present :) Then we went to home to preparing and wathing a lots of video :D F.e. the Best of Fabi video x) but finally went out to a pub :) I came home early coz we were very tired. 
On Sunday we made our first video diary but its only hungarian. We had a lost of fun together :D

Sziasztok!

Netti meglátogatott a hétvégén és egy csomót hülyéskedtünk :D Szokás szerint megint nem tudtam kiérni elé, ezért félúton találkoztunk...szokás szerint :D Majd elmentünk a Westendbe, leültünk a lépcsőre és egy csomót beszélgettünk meg röhögtünk :D Majd találkoztunk az Alien-nekkel és elmentünk a Burger Kingbe Netti szülinapját megünnepelni :) Egy csomót röhögtünk, és Netti is örült az ajándékoknak :) 
Végül hazajöttünk, videókat néztünk, amin egy csomót röhögtünk, majd kimentünk egy kicsit iszogatni, de hamar haza is jöttünk, mert fáradtak voltunk.
Másnap megcsináltuk az első videónaplónkat, ami eléggé vicces volt, nem gondoltuk, hogy minden második szónál el fogjuk magunkat röhögni :D Érdekes volt :D Amúgy ezt a videót megnézhetitek a YouTube csatornánkon ITT. A végére beleraktunk best of pillanatokat is, reméljük tetszeni fog :D





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése